Browsing by Classification 010

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 177 to 196 of 280 < previous   next >
BibliographyContents
プリント・メディアをめぐる対外文化政策研究(文献展望) : ソフト・パワーの構築に向けて
  松永, 智子 (2012-03)
  京都大学生涯教育学・図書館情報学研究, 11: 39-58
file type icon
ボストン公立図書館と日曜開館問題(1864-1872年)
  川崎, 良孝, 川崎, 佳代子 (2009-03)
  京都大学生涯教育学・図書館情報学研究, 8: 87-134
file type icon
マス・コミュニケーション研究とメディア教育のアポリア
  佐藤, 卓己 (2007-03-31)
  京都大学生涯教育学・図書館情報学研究, 6: 1-3
file type icon
一区一館制度の成立 : 名古屋市の図書館行政に関する歴史的再検討
  薬師院, はるみ (2007-03-31)
  京都大学生涯教育学・図書館情報学研究, 6: 5-18
file type icon
上海公共图书馆法制建设现状、问题及完善策略 (图书馆立法与制度建设)
  金, 晓明 (2008-03)
  Lifelong education and libraries, 8: 58-63
file type icon
上海近年来的文化立法 (图书馆立法与制度建设)
  沈, 国明 (2008-03)
  Lifelong education and libraries, 8: 54-57
file type icon
中国公共图书馆事业的回顾与展望
  吴, 建中 (2002-03)
  Lifelong education and libraries, 2: 29-41
file type icon
中国开放课件运动的发展及其挑战: 国家精品课程建设项目和中国开放式教育资源共享协会的案例
  白, 滨, 高, 益民 (2006-03)
  Lifelong education and libraries, 6: 31-42
file type icon
中日图书馆工作中法制意识和经济意识的比较研究 (图书馆立法与制度建设)
  鲍, 延明 (2008-03)
  Lifelong education and libraries, 8: 75-81
file type icon
京都における勧業政策の展開
  倉知, 典弘 (2008-03)
  京都大学生涯教育学・図書館情報学研究, 7: 93-106
file type icon
京都国際学園における教育の新たな試みと課題
  崔, 善今 (2012-03)
  京都大学生涯教育学・図書館情報学研究, 11: 117-148
file type icon
京都大学シニアキャンパス(2005~2007年)実施報告--参加者の意識調査の分析から
  前平, 泰志, 渡邊, 洋子, 武田, 一浩, 元根, 朋美, 柴原, 真知子, 辻, 喜代司 (2008-03)
  京都大学生涯教育学・図書館情報学研究, 7: 177-228
file type icon
京都大学学術情報リポジトリの現状と課題
  後藤, 慶太 (2006-08-30)
  
file type icon
『京都大学生涯教育学・図書館情報学研究』刊行規定・投稿規程(抄)・編集後記・本号執筆者・表紙・裏表紙
   (2009-03)
  京都大学生涯教育学・図書館情報学研究, 8: 186-187
file type icon
作为"Web2.0"时代的知识情报基础的公共图书馆 : 対日本图书馆法的思考 (图书馆立法与制度建设)
  北, 克一 (2008-03)
  Lifelong education and libraries, 8: 43-46
file type icon
健康な社会のために : オランダの公共図書館と健康・医療情報
  コーレン, マリアン, 村上, 加代子, 川崎, 良孝 (2007-03-31)
  京都大学生涯教育学・図書館情報学研究, 6: 65-72
file type icon
全球化背景下民俗传统的复兴 : 基于中国北京市朝阳区安贞街道社区元宵游园会的思考
  张, 勃 (2011-11)
  Lifelong education and libraries, 11: 57-71
file type icon
公共图书馆的社会任务: 包容还是排斥?
  川崎, 良孝 (2006-03)
  Lifelong education and libraries, 6: 1-7
file type icon
公立図書館史研究における黒人 : 人種隔離を中心として(文献展望)
  川崎, 良孝 (2010-03)
  京都大学生涯教育学・図書館情報学研究, 9: 15-58
file type icon
关于中国终身学习体系建设的若干思考
  吴, 忠魁 (2003-06)
  Lifelong education and libraries, 3: 135-139
file type icon