Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-9 of 9 (Search time: 0.058 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
BibliographyContents
和歌山県白浜町の海岸へのハチジョウダカラCypraea mauritiana(腹足綱, タカラガイ科)の出現
  新稲, 一仁, 久保田, 信 (2009-12)
  南紀生物, 51(2): 144-145
file type icon 
ダイダイウミウシ(後鰓亜綱, クロシタナシウミウシ科)の幼若体
  新稲, 一仁, 久保田, 信 (2009-06)
  南紀生物, 51(1): 51-52
file type icon 
和歌山県白浜町の海岸に漂着したサケガシラ(フリソデウオ科)の最近の記録
  新稲, 一仁, 久保田, 信 (2008-12)
  南紀生物, 50(2): 252-252
file type icon 
ニホンベニクラゲ(ヒドロ虫綱, 花クラゲ目)の初期ポリプの成長と その群体から初めての若いクラゲの遊離
  久保田, 信, 新稲, 一仁 (2017-01-20)
  日本生物地理学会会報 = Bulletin of the Biogeographical Society of Japan, 71: 289-292
file type icon 
和歌山県白浜町の潮間帯に現れたオニヒトデ
  新稲, 一仁, 久保田, 信 (2010-03)
  Kuroshio Biosphere, 6: 31-35
file type icon 
台風時の大雨で壊滅したベニクラゲ Turritopsis spp.(ヒドロ虫綱, 花クラゲ目)の飼育ポリプ
  久保田, 信, 新稲, 一仁 (2016-03)
  Kuroshio Biosphere, 12: 49-52
file type icon 
実験室飼育のわずか2個虫から構成される小さなポリプ群体がクラゲ芽を形成したチチュウカイベニクラゲTurritopsis dohrnii(ヒドロ虫綱, 花クラゲ目)
  久保田, 信, 新稲, 一仁 (2017-03)
  Kuroshio Biosphere, 13: 19-21
file type icon 
和歌山県白浜町の海岸で発見されたヨイミヤミノヒラムシ(扁形動物門, 渦虫綱, 多岐腸目, ニセツノヒラムシ科)
  新稲, 一仁, 久保田, 信 (2017-03)
  Kuroshio Biosphere, 13: 23-25
file type icon 
和歌山県西牟婁郡白浜町に所在する京都大学瀬戸臨海実験所付近で採集されたオオサルパ(タリア綱, サルパ目)
  久保田, 信, 新稲, 一仁 (2017-12-25)
  漂着物学会誌 = Journal of Japan Driftological Society, 15: 26-26
file type icon