Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 43 (Search time: 0.004 seconds).
Item hits:
BibliographyContents
渡嘉敷川河口で発見されたオオウナギ(ウナギ目, ウナギ科)の死亡個体
  久保田, 信; 水野, 信彦 (1998-12)
  南紀生物, 40(2): 199-200
file type icon 
和歌山県白浜産2種のヒザラガイ類(軟体動物門, 多板綱)の中間坂上に着生・成長した大型の付着動物
  久保田, 信; 吉岡, 英二 (1998-06)
  南紀生物, 40(1): 137-138
file type icon 
和歌山県白浜町で初めて採集されたヒラトゲガ二(十脚目, 異尾下目, タラバガ二科)
  森, 敦史; 久保田, 信 (1998-06)
  南紀生物, 40(1): 6-6
file type icon 
和歌山県田辺湾に漂着したゴバンノアシ(サガリバナ目, サガリバナ科)の果実
  久保田, 信; 田名瀬, 英朋; 樫山, 嘉郎 (1999-12)
  南紀生物, 41(2): 129-129
file type icon 
和歌山県日置川町志原海岸の国道で次々と事故死したホンドタヌキと二ホンテン(哺乳綱, 食肉目)
  久保田, 信 (1998-06)
  南紀生物, 40(1): 135-136
file type icon 
対馬浅茅湾で初めて発見されたエチゼンクラゲ(刺胞動物門, 鉢虫綱)
  久保田, 信; 中村, 鐵彦; 安田, 徹 (1996-05)
  南紀生物, 38(1): 55-56
file type icon 
京都大学瀬戸臨海実験所水族館の濾過槽に大量出現したベニクラゲムシ(有櫛動物門, クラゲムシ科)
  久保田, 信; 田名瀬, 英朋; 太田, 満 (1999-12)
  南紀生物, 41(2): 128-129
file type icon 
和歌山県白浜町で採集された本州初記録のキカモヨウウミウシ(軟体動物門, 腹足綱, 後鰓亜綱, イロウミウシ科)
  森, 敦史; 田名瀬, 英朋; 久保田, 信; 濱谷, 巌 (1997-11)
  南紀生物, 39(2): 142-142
file type icon 
八重山列島, 西表島で初めて採集されたイガイ属2種(軟体動物門, 二枚貝綱, イガイ目)
  久保田, 信; 島袋, ときわ (1996-05)
  南紀生物, 38(1): 27-28
file type icon 
貝殻表面にフジツボ類と石灰藻が着生したハナマルユキダカラガイの生貝(軟体動物門, 中腹足目, タカラガイ科)
  久保田, 信; 山口, 寿之 (1998-12)
  南紀生物, 40(2): 181-181
file type icon