Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-7 of 7 (Search time: 0.417 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
BibliographyContents
京都大学附属図書館蔵菊池三溪自筆稿本目録
  福井, 辰彦 (2012-03)
  福井辰彦編、『京都大学附属図書館蔵菊池三溪自筆稿本目録』、京都大学附属図書館、2012
file type icon 
ジョサイア・コンドル建築図面リスト
  京都大学大学院工学研究科建築学専攻建築史学講座 (2017-05)
  京都大学大学院工学研究科建築学専攻建築史学講座: 1-12
file type icon 
山村才助と菊池三渓: 平成二十三年度京都大学新指定貴重書展
   (2011-11-18)
  京都大学附属図書館
file type icon 
博物学の世界 : 平成25年度京都大学図書館機構貴重書公開展示
   (2013-10-15)
  京都大学図書館機構
file type icon 
海を伝える : 理学部に薫る19世紀博物学の図書コレクションから
  松岡, 廣繁, 唐沢, 與希 (2013-12)
  京都大学理学部中央図書室
file type icon 
本を伝える―高山寺本と修復 : 平成27年度京都大学図書館機構貴重書公開展示図録
  大槻, 信, 小林, 雄一, 岡村, 弘樹 (2015-10-23)
  京都大学図書館機構
file type icon 
韓国古文献の世界 : 平成30年度京都大学図書館機構貴重書公開展示図録
  金, 文京, 朴, 英敏, 鄭, 雨峰, 沈, 慶昊, 安, 承俊 (2019-02-19)
  京都大学図書館機構: 1-30
file type icon