Downloads: 368
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
hashimoto.pdf | 87.69 kB | Adobe PDF | View/Open |
Title: | 表: 切断等の加工による食材の色変化の有無及び出現頻度 |
Authors: | 橋本, 敦史 森, 直幸 舩冨, 卓哉 山肩, 洋子 椋木, 雅之 角所, 考 美濃, 導彦 |
Author's alias: | Hashimoto, Atsushi |
Issue Date: | Jul-2011 |
Publisher: | 橋本敦史, 森直幸, 舩冨卓哉, 山肩洋子, 椋木雅之, 角所考, 美濃導彦 |
Description: | [1] 橋本敦史, 森直幸, 舩冨卓哉, 山肩洋子, 椋木雅之, 角所考, 美濃導彦, "把持の順序と外見の変化モデルを利用した調理作業における食材追跡, " 電子情報通信学会論文誌, Vol.J94-A, No.7, Jul. 2011. の図1, 及び表1の元データ |
Rights: | This is not the published version. Please cite only the published version. この論文は出版社版でありません。引用の際には出版社版をご確認ご利用ください。 |
URI: | http://hdl.handle.net/2433/139378 |
Related Link: | https://search.ieice.org/bin/summary.php?id=j94-a_7_509 |
Appears in Collections: | Journal Articles |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.