ダウンロード数: 333

このアイテムのファイル:
ファイル 記述 サイズフォーマット 
09168451.2014.918493.pdf143.44 kBAdobe PDF見る/開く
タイトル: Effects of drying conditions on moisture distribution in rehydrated spaghetti.
著者: Ogawa, Takenobu  kyouindb  KAKEN_id
Adachi, Shuji
著者名の別形: 安達, 修二
キーワード: spaghetti
drying condition
moisture distribution
発行日: 23-Jun-2014
出版者: Taylor & Francis Group
誌名: Bioscience, biotechnology, and biochemistry
巻: 78
号: 8
開始ページ: 1412
終了ページ: 1414
抄録: Moisture distributions in spaghettis prepared at a maximum temperature of 50, 70, or 85 °C, designated as LT-, HT-, or VHT-spaghetti, respectively, and cooked to the average moisture content of 1.71 ± 0.01 kg-H2O/kg-d.m., were measured. The moisture contents near the surface and at the center of the LT-spaghetti were lower and higher, respectively, than those of HT- and VHT-spaghetti.
著作権等: This is an Accepted Manuscript of an article published by Taylor & Francis in 'Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry' on 23 Jun 2014, available online: http://www.tandfonline.com/10.1080/09168451.2014.918493.
This is not the published version. Please cite only the published version.
この論文は出版社版でありません。引用の際には出版社版をご確認ご利用ください。
URI: http://hdl.handle.net/2433/200679
DOI(出版社版): 10.1080/09168451.2014.918493
PubMed ID: 25130745
出現コレクション:学術雑誌掲載論文等

アイテムの詳細レコードを表示する

Export to RefWorks


出力フォーマット 


このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。