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Title: Studies on the sensory perception and oral function of aversive stimuli in food
Other Titles: 食品中に存在する忌避刺激の受容とその口腔内機能に関する研究
Authors: Mura, Emi
Author's alias: 村, 絵美
Keywords: taste
preference
oral function
bitter
astringency
Issue Date: 23-Jul-2018
Publisher: Kyoto University
Conferring University: Kyoto University (京都大学)
Degree Level: 新制・課程博士
Degree Discipline: 博士(農学)
Degree Report no.: 甲第21310号
Degree no.: 農博第2295号
Degree Call no.: 新制||農||1063(附属図書館)
学位論文||H30||N5144(農学部図書室)
Degree Affiliation: 京都大学大学院農学研究科農学専攻
Examination Committee members: (主査)教授 松村 康生, 教授 丸山 伸之, 教授 谷 史人
Provisions of the Ruling of Degree: 学位規則第4条第1項該当
Rights: 学位規則第9条第2項により要約公開
許諾条件により要約は2019-06-01に公開
DOI: 10.14989/doctor.k21310
URI: http://hdl.handle.net/2433/233849
Appears in Collections:Doctoral Dissertation (Agriculture)

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