Downloads: 235

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
dkeek00015.pdfDissertation_全文3.91 MBAdobe PDFView/Open
ykeek00015.pdfAbstract_要旨129.1 kBAdobe PDFView/Open
Title: 京料理におけるサービスデザイン
Authors: 橋本, 憲一  KAKEN_name
Author's alias: Hashimoto, Kenichi
Keywords: 京料理
京懐石
アブダクション・サービス論
アブダクション・サービスデザイン論
「うまい」論
京料理人
Kyoto cuisine
Issue Date: 23-Mar-2021
Publisher: Kyoto University
Conferring University: 京都大学
Degree Level: 新制・課程博士
Degree Discipline: 博士(経営科学)
Degree Report no.: 甲第23358号
Degree no.: 経営博第15号
Conferral date: 2021-03-23
Degree Call no.: 新制||経営||3(附属図書館)
Degree Affiliation: 京都大学大学院経営管理教育部経営科学専攻
Examination Committee members: (主査)教授 若林 靖永, 教授 山田 忠史, 教授 原 良憲
Provisions of the Ruling of Degree: 学位規則第4条第1項該当
Rights: 許諾条件により本文は2022-03-01に公開
全て橋本憲一に所属しています。
DOI: 10.14989/doctor.k23358
URI: http://hdl.handle.net/2433/263819
Appears in Collections:200 Doctoral Dissertation (Philosophy in Management Science)

Show full item record

Export to RefWorks


Export Format: 


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.