Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 106 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
BibliographyContents
一滿洲文人の軌跡 - 穆儒丐と『盛京時報』文藝欄
  村田, 裕子 (1989-03-31)
  東方學報, 61: 453-487
日知録經義齋刊本跋 - 日常所見本鑑別之一 - (創立五十周年記念論集)
  尾崎, 雄二郎 (1980-03-15)
  東方學報, 52: 623-624
東晉貴族制の確立過程 - 軍事力との關連のもとに - (創立五十周年記念論集)
  川勝, 義雄 (1980-03-15)
  東方學報, 52: 317-340
中國方志論序説 - 呉の方志を通じて - (創立五十周年記念論集)
  秋山, 元秀 (1980-03-15)
  東方學報, 52: 537-562
中國中世共同體試論 (創立五十周年記念論集)
  勝村, 哲也 (1980-03-15)
  東方學報, 52: 357-366
隋唐時代の太倉と含嘉倉 (創立五十周年記念論集)
  礪波, 護 (1980-03-15)
  東方學報, 52: 403-439
春秋戰國時代の銅戈・戟の編年と銘文 (創立五十周年記念論集)
  江村, 治樹 (1980-03-15)
  東方學報, 52: 63-122
クビライ政權と東方三王家 - 鄂州の役前後再論 -
  杉山, 正明 (1982-03-15)
  東方學報, 54: 257-315
續説文解字段注攷正訂補(二)
  小學研究班 (1982-03-15)
  東方學報, 54: 317-341
續説文解字段注攷正訂補(一)
  小學研究班 (1981-03-14)
  東方學報, 53: 589-610