Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 21-30 of 798 (Search time: 0.004 seconds).
Item hits:
BibliographyContents
「国際公共財供給費用分担メカニズムの解明」 - ポスト冷戦期における国連型集団安全保障システムの構築に向けて
  藤本, 茂 (2000-09-25)
  Kyoto University (京都大学)
file type icon 
米国インダストリアル・マーケティング・チャネル - マニュファクチャラーズ・レップとディストリビューターを中心として
  土居, 康男 (2000-03-23)
  Kyoto University (京都大学)
file type icon 
中国の財政,産業技術政策と長期持続経済成長に関する分析 - 公共選択論と内生的成長論を中心に
  岑, 智偉 (2000-05-23)
  Kyoto University (京都大学)
file type icon 
社会主義レクリエーションの市場経済移行 : カザフスタン・アラタウ
  三橋, 勇 (2000-03-23)
  Kyoto University (京都大学)
file type icon 
企業不正支出に対する費用性および法的責任の研究
  宮本, 幸平 (2000-03-23)
  Kyoto University (京都大学)
file type icon 
日本家電産業における中堅AV専門メーカーのマーケティング
  胡, 左浩 (2000-01-24)
  Kyoto University (京都大学)
file type icon 
Marketing to Arab Countries : The Potentiality of Applying Standardized Marketing Stratedies
  Nizar Souiden (2001-03-23)
  Kyoto University (京都大学)
file type icon 
日本二輪産業の発展と本田技研の役割 1945-1963
  太田原, 準 (2001-03-23)
  Kyoto University (京都大学)
file type icon 
21世紀経済と中小企業・女性事業家 - アメリカを中心として
  水津, 雄三 (2001-01-23)
  Kyoto University (京都大学)
file type icon 
アマルティア・セン/規範理論/政治経済学
  山森, 亮 (2001-01-23)
  Kyoto University (京都大学)
file type icon