Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-16 of 16 (Search time: 0.06 seconds).
Item hits:
BibliographyContents
大成算經 : 卷之八日用術上篇 (大成算経 : 小松校訂本, その2)
  關, 孝和, 建部, 賢明, 建部, 賢弘, 小松, 彦三郎 (2017-04)
  数理解析研究所講究録, 2024: 124-164
file type icon 
大成算經 : 巻之二十演段例下冊 (大成算経 : 小松校訂本, その4)
  關, 孝和, 建部, 賢明, 建部, 賢弘, 小松, 彦三郎 (2017-04)
  数理解析研究所講究録, 2026: 179-218
file type icon 
大成算經 : 巻之十八病題定擬 (大成算経 : 小松校訂本, その4)
  關, 孝和, 建部, 賢明, 建部, 賢弘, 小松, 彦三郎 (2017-04)
  数理解析研究所講究録, 2026: 83-134
file type icon 
大成算經 : 巻之九日用術下篇 (大成算経 : 小松校訂本, その2)
  關, 孝和, 建部, 賢明, 建部, 賢弘, 小松, 彦三郎 (2017-04)
  数理解析研究所講究録, 2024: 165-206
file type icon 
大成算經 : 巻之十三求積 (大成算経 : 小松校訂本, その3)
  關, 孝和, 建部, 賢明, 建部, 賢弘, 小松, 彦三郎 (2017-04)
  数理解析研究所講究録, 2025: 143-182
file type icon 
大成算經 : 巻之十六題術辨 (大成算経 : 小松校訂本, その4)
  關, 孝和, 建部, 賢明, 建部, 賢弘, 小松, 彦三郎 (2017-04)
  数理解析研究所講究録, 2026: 1-40
file type icon 

Discover