Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 10 (Search time: 0.051 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
BibliographyContents
わが国二度目の出現のホシヤスジクラゲOctophialucium sp.(ヒドロ虫綱, 軟クラゲ目)
  久保田, 信 (2014-12-20)
  日本生物地理学会会報 = Bulletin of the Biogeographical Society of Japan, 69: 217-220
file type icon 
本種の日本最南端分布海域で1世紀ぶりに採集された大型のベニクラゲ(ヒドロ虫綱, 花クラゲ目)
  久保田, 信, 西原, 史晃 (2017-01-20)
  日本生物地理学会会報 = Bulletin of the Biogeographical Society of Japan, 71: 199-202
file type icon 
久保田信所蔵標本の外来海洋動物:1980年代の分布を主として
  岩崎, 敬二, 久保田, 信, 栞原, 康裕 (2012-12-20)
  日本生物地理学会会報, 67: 133-142
file type icon 
長崎県対馬の最北端にカイヤドリヒドラ類(ヒドロ虫綱, 軟クラゲ目)2種が分布 - コノハクラゲ中間型のGFP分布パターン
  久保田, 信 (2012-12-20)
  日本生物地理学会会報, 67: 251-255
file type icon 
中国南部沿岸におけるカイヤドリヒドラクラゲ (ヒドロ虫綱, 軟クラゲ目)の記録
  久保田, 信, Dong-hui, Guo (2007-12-20)
  日本生物地理学会会報, 62: 63-66
file type icon 
韓国沿岸におけるカイヤドリヒドラ類(ヒドロ虫綱, 軟クラゲ目)の分布不在の謎
  久保田, 信, 李, 知珉, 張, 千永 (2006-12-30)
  日本生物地理学会会報, 61: 71-74
file type icon 
中国青島産コノハクラゲ(ヒドロ虫綱, 軟クラゲ目)の生活環と型の決定
  久保田, 信 (2008-12-20)
  日本生物地理学会会報, 63: 145-149
file type icon 
和歌山県で発見された稀少種スダレハマグリ(二枚貝綱: マルスダレガイ科)
  久保田, 信, 小山, 安生 (2012-02)
  Molluscan Diversity, 3(2): 92-94
file type icon 
和歌山県白浜町沿岸で採取された稀少種のホラガイ(腹足綱: フジツガイ科)
  久保田, 信 (2012-02)
  Molluscan Diversity, 3(2): 95-96
file type icon 
島根県と和歌山県で発見された稀少なハナウスラヒトデ(棘皮動物)
  久保田, 信, 土生, 紳吾 (2018-01-20)
  日本生物地理学会会報 = Bulletin of the Biogeographical Society of Japan, 72: 226-228
file type icon