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ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
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btk00012_026.pdf | 415.29 kB | Adobe PDF | 見る/開く |
完全メタデータレコード
DCフィールド | 値 | 言語 |
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dc.contributor.author | 大野, 孝 | ja |
dc.contributor.author | 竹內, 敏夫 | ja |
dc.contributor.alternative | OHNO, Takashi | en |
dc.contributor.alternative | TAKEUCHI, Toshio | en |
dc.contributor.transcription | オオノ, タカシ | ja-Kana |
dc.contributor.transcription | タケウチ, トシオ | ja-Kana |
dc.date.accessioned | 2012-06-20T01:53:33Z | - |
dc.date.available | 2012-06-20T01:53:33Z | - |
dc.date.issued | 1949-06-30 | - |
dc.identifier.issn | 0006-5420 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2433/156555 | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | jpn | - |
dc.publisher | 財團法人防蟲科學硏究所 | ja |
dc.title | 黑斑病甘藷の苦味質に關する硏究I | ja |
dc.title.alternative | The bitter substance, produced in black rotted sweet potato I | en |
dc.type | departmental bulletin paper | - |
dc.type.niitype | Departmental Bulletin Paper | - |
dc.identifier.ncid | AN00226510 | - |
dc.identifier.jtitle | 防虫科学 | ja |
dc.identifier.volume | 12 | - |
dc.identifier.spage | 26 | - |
dc.identifier.epage | 29 | - |
dc.textversion | publisher | - |
dc.sortkey | 08 | - |
dc.address | 京都大學化學硏究所武居硏究室 | ja |
dc.address | 日新化學工業株式會社大阪製造所硏究部 | ja |
dcterms.accessRights | open access | - |
dcterms.alternative | 黒斑病甘藷の苦味質に関する研究I | ja |
dc.identifier.pissn | 0006-5420 | - |
dc.identifier.jtitle-alternative | BOTYU-KAGAKU : Scientific insect control : Bulletin of the Institute of Insect Control | en |
出現コレクション: | 第12号 |
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