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ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
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btk03502_043.pdf | 232.14 kB | Adobe PDF | 見る/開く |
完全メタデータレコード
DCフィールド | 値 | 言語 |
---|---|---|
dc.contributor.author | YOSHIZAWA, Takumi | en |
dc.contributor.author | YAMAMOTO, Izuru | en |
dc.contributor.author | YAMAMOTO, Ryo | en |
dc.contributor.alternative | 芳沢, 宅実 | ja |
dc.contributor.alternative | 山本, 出 | ja |
dc.contributor.alternative | 山本, 亮 | ja |
dc.contributor.transcription | ヨシザワ, タクミ | ja-Kana |
dc.contributor.transcription | ヤマモト, イズル | ja-Kana |
dc.contributor.transcription | ヤマモト, リョウ | ja-Kana |
dc.date.accessioned | 2012-07-24T05:30:44Z | - |
dc.date.available | 2012-07-24T05:30:44Z | - |
dc.date.issued | 1970-05-31 | - |
dc.identifier.issn | 0006-5420 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2433/158610 | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | eng | - |
dc.publisher | 財団法人防虫科学研究所 | ja |
dc.title | Attractancy of Some Methyl Ketones Isolated from Cheddar Cheese for Cheese Mites | en |
dc.title.alternative | 6.チェダー・チーズ中のコナダニ誘引物質 | ja |
dc.type | departmental bulletin paper | - |
dc.type.niitype | Departmental Bulletin Paper | - |
dc.identifier.ncid | AN00226510 | - |
dc.identifier.jtitle | 防虫科学 | ja |
dc.identifier.volume | 35 | - |
dc.identifier.issue | 2 | - |
dc.identifier.spage | 43 | - |
dc.identifier.epage | 45 | - |
dc.textversion | publisher | - |
dc.sortkey | 04 | - |
dc.address | Department of Agricultural Chemistry, Tokyo University of Agriculture | en |
dc.address | Department of Agricultural Chemistry, Tokyo University of Agriculture | en |
dc.address | Department of Agricultural Chemistry, Tokyo University of Agriculture | en |
dcterms.accessRights | open access | - |
dc.identifier.pissn | 0006-5420 | - |
dc.identifier.jtitle-alternative | BOTYU-KAGAKU : Scientific Pest control : Bulletin of the Institute of Insect Control | en |
出現コレクション: | 第35巻II |

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