Downloads: 138

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ysgsk00015.pdfAbstract_要旨264.53 kBAdobe PDFView/Open
dsgsk00015.pdfDissertation_全文5.22 MBAdobe PDFView/Open
Title: The Hidden Contribution of Food Literacy to Food Waste Reduction
Other Titles: 食品ロス削減に関わるフードリテラシーの隠れた貢献に関する研究
Authors: Nomura, Ayaka
Author's alias: 野村, 亜矢香
Keywords: Food Waste
Food Literacy
Institution
Contribution
Food and Agriculture Organization
Issue Date: 23-Sep-2020
Publisher: Kyoto University
Description: 付記する学位プログラム名: 京都大学大学院思修館
Conferring University: 京都大学
Degree Level: 新制・課程博士
Degree Discipline: 博士(総合学術)
Degree Report no.: 甲第22813号
Degree no.: 総総博第15号
Degree Call no.: 新制||総総||2(附属図書館)
Degree Affiliation: 京都大学大学院総合生存学館総合生存学専攻
Examination Committee members: (主査)教授 池田 裕一, 教授 山敷 庸亮, 特定講師 Hart Nadav FEUER
Provisions of the Ruling of Degree: 学位規則第4条第1項該当
Rights: 許諾条件により本文は2021-04-01に公開
許諾条件により要旨は2020-12-23に公開
DOI: 10.14989/doctor.k22813
URI: http://hdl.handle.net/2433/259081
Appears in Collections:155 Doctoral Dissertation (Philosophy)

Show full item record

Export to RefWorks


Export Format: 


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.