Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 12632 (Search time: 0.027 seconds).
Item hits:
BibliographyContents
<批評・紹介>組州城 島田正郎著
  岡崎, 精郎 (1956-07-30)
  東洋史研究, 15(1): 72-77
file type icon 
<批評・紹介>中國考古學研究 關野雄著
  伊藤, 道治 (1957-03-31)
  東洋史研究, 15(4): 582-588
file type icon 
<批評・紹介>淸代鹽政の研究 佐伯富著
  波多野, 善大 (1957-03-31)
  東洋史研究, 15(4): 578-582
file type icon 
<批評・紹介>策彦入明記の研究 牧田諦亮著
  小葉田, 淳 (1959-10-01)
  東洋史研究, 18(2): 213-216
file type icon 
<批評・紹介>老荘的世界 : 淮南子の思想 金谷治著
  木村, 英一 (1959-10-01)
  東洋史研究, 18(2): 216-219
file type icon 
<批評・紹介>東亞史研究(蒙古篇) 和田清著
  萩原, 淳平 (1959-10-01)
  東洋史研究, 18(2): 220-222
file type icon 
李璮の叛亂と其の政治的意義 : 蒙古朝治下に於ける漢地の封建制とその州縣制への展開
  愛宕, 松男 (1941-09-10)
  東洋史研究, 6(4): 253-278
file type icon 
淸初に於けるニカン=イルゲンの發生と其の意義
  戸田, 茂喜 (1941-09-10)
  東洋史研究, 6(4): 279-295
file type icon 
<批評・紹介>紀元二千六百年記念史學論文集(京都帝國大學文學部史學科編)
  藤原, 利一郎 (1941-09-10)
  東洋史研究, 6(4): 296-300
file type icon 
濱田耕作先生の訃 附著作目錄
  水野, 淸一 (1938-09-28)
  東洋史研究, 3(6): 542-549
file type icon