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ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
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67-2205.pdf | 1.3 MB | Adobe PDF | 見る/開く |
タイトル: | フードチェーンにおけるトレーサビリティ : EUの現状と日本の課題 |
その他のタイトル: | Traceability Systems in Food Chain : the Present Status in EU and the Subjects of Introduction in Japan |
著者: | 新山, 陽子 ![]() |
著者名の別形: | Niiyama, Yoko |
発行日: | 25-Dec-2002 |
出版者: | 京都大学大学院農学研究科生物資源経済学専攻 |
誌名: | 京都大学生物資源経済研究 |
巻: | 8 |
開始ページ: | 105 |
終了ページ: | 130 |
抄録: | BSEs have been broken out in autumn 2001 and forged label scandals have occurred in early next year in Japan; as a result, consumer's distrust of food has been growing. Consequently, both consumers and operators began to take an great interest in traceability in food supply chain, from the expectation of ability to quickly and correctly recall trouble foods or to secure transparency of food supply chain. The subjects of this paper is as follows to be based on research survey of EU's traceability system; definition of traceability; purpose of traceability; the status of introduction of traceability in EU and EU countries; the system of beef traceability in EU; the subjects of introduction of traceability in Japan. |
記述: | この論文は農林水産省で電子化されました。 |
URI: | http://hdl.handle.net/2433/54294 |
出現コレクション: | No.8 |

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