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KJ00000133257.pdf | 252.97 kB | Adobe PDF | 見る/開く |
完全メタデータレコード
DCフィールド | 値 | 言語 |
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dc.contributor.author | 佐藤, 孝 | ja |
dc.contributor.alternative | Sato, Takashi | en |
dc.contributor.transcription | サトウ, タカシ | ja-Kana |
dc.date.accessioned | 2008-05-15T04:34:13Z | - |
dc.date.available | 2008-05-15T04:34:13Z | - |
dc.date.issued | 1977-12 | - |
dc.identifier.issn | 0563-8682 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2433/55880 | - |
dc.description | この論文は国立情報学研究所の学術雑誌公開支援事業により電子化されました。 | ja |
dc.description.abstract | In Indonesia there are many species of leguminous plants, herbs, shrubs and trees. Some of them are used as food by Indonesian natives. Their leaves, young shoots, flowers, young pods, unripe and dried peas or beans, bean sprouts and tubers are often eaten, and may be roasted, boiled, fried or fermented, served as side-dishes with rice table, as delicacies, seasoning, or cakes. Although some species are poisonous, they are neutralized by traditional preparation methods. In all there are about forty species of edible legumes. | en |
dc.language.iso | jpn | - |
dc.publisher | 京都大学東南アジア研究センター | ja |
dc.publisher.alternative | Center for Southeast Asian Studies, Kyoto University | en |
dc.subject.ndc | 292.3 | - |
dc.title | インドネシアの食用マメ科植物(<記念号>本岡武教授退官記念号) | ja |
dc.title.alternative | Edible Legumes in Indonesia(<Commemorative Issue> Commemorative Volume for Professor Takeshi Motooka's Retirement) | en |
dc.type | departmental bulletin paper | - |
dc.type.niitype | Departmental Bulletin Paper | - |
dc.identifier.ncid | AN00166463 | - |
dc.identifier.jtitle | 東南アジア研究 | ja |
dc.identifier.volume | 15 | - |
dc.identifier.issue | 3 | - |
dc.identifier.spage | 452 | - |
dc.identifier.epage | 456 | - |
dc.textversion | publisher | - |
dc.sortkey | 17 | - |
dcterms.accessRights | open access | - |
dc.identifier.pissn | 0563-8682 | - |
出現コレクション: | Vol.15 No.3 |
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