ダウンロード数: 0

このアイテムのファイル:
このアイテムに関連するファイルはありません。
タイトル: Possibility of Incorporating Potato Flour into Three Traditional Kenyan Foods
著者: KABIRA, Jackson N.
IMUNGI, Jasper K.
キーワード: Potato flour
Traditional Kenyan foods.
発行日: Dec-1991
出版者: The Center for African Area Studies, Kyoto University
誌名: African Study Monographs
巻: 12
号: 4
開始ページ: 211
終了ページ: 217
抄録: Potato flour was blended with commercial, sifted maize meal at 10, 20, 30 and 40% levels of substitution based on flour weight, and used to prepare ugali (stiff porridge) and uji (thin porridge). Also, potato flour equivalent to 30, 40 and 50% of fresh potatoes by weight was used in the preparation of irio (a mashed mixture of cooked whole maize grains, beans, potatoes and vegetables). Potato flour could be incorporated to replace up to 40% of the maize meal in ugali and uji, and up to 50% of fresh potatoes in irio, without undesirable alteration in their physico-chemical and sensory characteristics.
著作権等: 未許諾のため本文はありません
URI: http://hdl.handle.net/2433/68082
出現コレクション:Vol.12 No.4

アイテムの詳細レコードを表示する

Export to RefWorks


出力フォーマット 


このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。