Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 61-70 of 354 (Search time: 0.029 seconds).
Item hits:
BibliographyContents
ハインリヒ・マンの長編小説『首脳』について
  山口, 裕 (1989-03-30)
  ドイツ文學研究, 34: 50-79
file type icon 
Wege und Aporien der >Rezeptionsästhetik<
  Scheiffele, Eberhard (1979-02-17)
  ドイツ文學研究, 24: 43-72
file type icon 
宮廷歌人ラインマルとヴァルターのパロディー ≪L111, 22≫
  高津, 春久 (1984-03-15)
  ドイツ文學研究, 29: 32-60
file type icon 
ヴォルフ・ビーアマン 1982
  野村, 修 (1984-03-15)
  ドイツ文學研究, 29: 1-31
file type icon 
DREI LIEBESGEDICHTE VON GÜNTER GRASS : ("Liebe" - "Kirschen"- "Blutkörperchen")
  Berthold, Siegwart (1969-03-31)
  ドイツ文學研究, 17: 1-24
file type icon 
Der Name Wieland des Schmiedes
  Ishikawa, Mitsunobu (1985-03-30)
  ドイツ文學研究, 30: 14-29
file type icon 
Der Herrenblick schon im ersten Weltkrieg : (zu Ernst Jüngers "In Stahlgewittern", 1920)
  Momber, Eckhardt (1985-03-30)
  ドイツ文學研究, 30: 1-13
file type icon 
表紙ほか
   (1984-03-15)
  ドイツ文學研究, 29
file type icon 
表紙ほか
   (1972-09-09)
  ドイツ文學研究, 19
file type icon 
Carl Orff-der Erneuerer des Musiktheaters : Zum siebzigsten Geburtstag des Dichter-Komponisten
  Hommel, Kurt (1966-03-31)
  ドイツ文學研究, 14: 1-11
file type icon