Browsing by Classification 940

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 554  next >
BibliographyContents
13世紀のイタリア人司教座聖堂参事会員が諭すドイツ宮廷のミンネ観
  尾野, 照治 (2004-03-29)
  ドイツ文學研究, 49: 39-67
file type icon
13世紀の説教集に映ずるドイツ民衆の生活像
  尾野, 照治 (1991-03-30)
  ドイツ文學研究, 36: 22-48
file type icon
13世紀初期にイタリア人聖職者Thomasin von Zerklæreがドイツ人騎士たちに説いた徳操 stæte : 「第二の書」による
  尾野, 照治 (2012-03-25)
  ドイツ文學研究, 57: 1-23
file type icon
19世紀前半におけるヴァンピリスムス -E.T.A. ホフマンに見るポリドリの影響-
  森口, 大地 (2016-01)
  研究報告, 29: 63-84
file type icon
20世紀のオペラ・セリア : ホーフマンスタールの『ナクソス島のアリアドネ』について
  加賀, ラビ (2012-12)
  研究報告, 26: 97-131
file type icon
A first attempt of a journey into a book of voyages and journeys in geography and knowledge : Umberto Eco's novel L'isola del giorno prima (1994, The Island of the Day Before, 1995)
  Jorissen, Engelbert (2007-03-20)
  ドイツ文學研究, 52: 31-83
file type icon
Ackermann aus Böhmen の語法について
  鹽谷, 饒 (1953-12-10)
  独逸文學研究, 2: 1-21
file type icon
Affinität und Wechseldurchdringung : Zum Problem der Voraussetzungen >interkulturellen< Verstehens
  Scheiffele, Eberhard (1983-03-25)
  ドイツ文學研究, 28: 29-54
file type icon
Aspects of identity and hybridity in Carmo D'Souza's Angela's Goan Identity (1994)
  Jorissen, Engelbert (2003-03-29)
  ドイツ文學研究, 48: 41-69
file type icon
Aspekte der Kantrezeption im lutherischen Protestantismus
  Decke-Cornill, Albrecht (1991-03-30)
  ドイツ文學研究, 36: 1-21
file type icon
Aspekte des Unkörperlichen im christlichen Denken
  トラウデン, ディーター (2015-03-25)
  ドイツ文學研究, 60: 55-68
file type icon
Begegnung mit dem Andern und Identität - Reflexionen zu F.M.Pinto, F. Pessoa und J. Saramago
  Jorißen, Engelbert (1996-03-31)
  ドイツ文學研究, 41: 41-75
file type icon
Bemerkungen zur Evolution der Sprache
  Beeh, Volker (1982-03-31)
  ドイツ文學研究, 27: 1-27
file type icon
Brentanos Paradox : Anmerkungen zu einigen Gedichten Clemens Brentanos
  Wille, Klaus (1973-08-31)
  ドイツ文學研究, 20: 1-31
file type icon
C.F.マイアーの『ユルク・イェナッチュ』について : その多義性に関する一考察
  谷口, 栄一 (1991-12)
  研究報告, 5: 39-67
file type icon
Carl Orff-der Erneuerer des Musiktheaters : Zum siebzigsten Geburtstag des Dichter-Komponisten
  Hommel, Kurt (1966-03-31)
  ドイツ文學研究, 14: 1-11
file type icon
Crossing the bridge to a country which did not exist and the poetics of despair António Lobo Antunes' novel : A Ordem Natural das Coisas (1992, The Natural Order of Things, 2000)
  Jorissen, Engelbert (2006-03-10)
  ドイツ文學研究, 51: 1-38
file type icon
『C・W 伯爵の遺稿より』とその周辺をめぐって : リルケの中期から晩年への詩境の展開(その三)
  稲田, 伊久穂 (1977-08-20)
  ドイツ文學研究, 23: 63-106
file type icon
『C・W伯爵の遺稿より』とその周辺をめぐって : リルケの中期から晩年への詩境の展開(その四)
  稲田, 伊久穂 (1985-03-30)
  ドイツ文學研究, 30: 28-72
file type icon
Das Freiheitsproblem bei Kant : Anmerkungen zure Antinomienlehre der Kritik der reinen Vernunft
  Decke-Cornill, Albrecht (1990-03-30)
  ドイツ文學研究, 35: 1-35
file type icon