Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-9 of 9 (Search time: 0.015 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
BibliographyContents
和歌山県白浜町沿岸に出現したヒロオウミヘビ Laticauda laticaudata (LINNAEUS)(コブラ科;ウミヘビ亜科)
  久保田, 信, 田名瀬, 英朋, 岸田, 拓士 (2010-10)
  くろしお, 29: 12-13
file type icon 
和歌山県田辺湾に最近の20年間に漂着・座礁・迷入したクジラ類(哺乳類)
  久保田, 信, 山口, 一夫, 岸田, 拓士 (2012-06)
  南紀生物, 54(1): 79-80
file type icon 
和歌山県田辺湾に送入したシワハイルカ(マイルカ科)と推定されるイルカの記録
  久保田, 信, 山口, 一夫, 岸田, 拓士 (2006)
  くろしお, 25: 19-20
file type icon 
和歌山県白浜町椿の海岸に漂着したスジイルカStenella coeruleoalba
  岸田, 拓士, 田名瀬, 英朋, 久保田, 信 (2006-06)
  南紀生物, 48(1): 30-30
file type icon 
白浜町へ初めて漂着したアカボウクジラ(アカボウクジラ科)の記録
  久保田, 信, 山口, 一夫, 岸田, 拓士 (2007-06)
  南紀生物, 49(1): 67-68
file type icon 
紀伊半島に迷入・漂着する鯨類の特徴: 紀伊半島の東海岸と西海岸を比較して
  岸田, 拓士, 久保田, 信 (2005-06)
  南紀生物, 47(1): 67-68
file type icon 
和歌山県白浜町番所崎先端の浜に漂着したコマッコウ科鯨類について
  岸田, 拓士, 久保田, 信, 小林, 亜玲, 田名瀬, 英朋 (2004)
  漂着物学会誌, 2: 33-34
file type icon 
和歌山県西牟婁郡白浜町臨海"北浜"におけるヤクシマダカラ(タカラガイ科)の成具貝殻の打ち上げ数の季蔀変化
  久保田, 信, 岸田, 拓士 (2005)
  漂着物学会誌, 3: 48-49
file type icon 
和歌山県白浜町番所崎の南浜にて発見されたバンドウイルカ Tursiops truncatus
  岸田, 拓士, 森阪, 匡通, 久保田, 信, 天野, 雅男 (2003)
  漂着物学会誌, 1: 25-27
file type icon