Downloads: 1318

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ctz_4_190.pdf2.5 MBAdobe PDFView/Open
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.author安井, 大輔ja
dc.contributor.alternativeYASUI, Daisukeen
dc.date.accessioned2013-08-07T02:59:21Z-
dc.date.available2013-08-07T02:59:21Z-
dc.date.issued2011-03-24-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/2433/177233-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isojpn-
dc.publisher京都大学人文科学研究所人文学国際研究センターja
dc.titleコンタクト・ゾーンにおける食文化の表象 : 沖縄・南米文化接触地域のエスニックフード・ビジネスからja
dc.typedepartmental bulletin paper-
dc.type.niitypeDepartmental Bulletin Paper-
dc.identifier.ncidAA12260795-
dc.identifier.jtitleコンタクト・ゾーンja
dc.identifier.volume4-
dc.identifier.spage190-
dc.identifier.epage214-
dc.textversionpublisher-
dc.sortkey12-
dc.address京都大学大学院文学研究科博士後期課程ja
dcterms.accessRightsopen access-
dc.identifier.jtitle-alternativeContact zoneen
Appears in Collections:Vol.4

Show simple item record

Export to RefWorks


Export Format: 


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.