Downloads: 1918

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
kjs_016_145.pdf591 kBAdobe PDFView/Open
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.author安井, 大輔ja
dc.contributor.alternativeYASUI, Daisukeen
dc.contributor.transcriptionヤスイ, ダイスケja-Kana
dc.date.accessioned2014-12-24T06:02:51Z-
dc.date.available2014-12-24T06:02:51Z-
dc.date.issued2008-12-25-
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/2433/192699-
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isojpn-
dc.publisher京都大学文学部社会学研究室ja
dc.publisher.alternativeDepartment of Sociology, Faculty of Letters, Kyoto Universityen
dc.rights本誌に掲載された原稿の著作権は、社会学研究室に帰属するものとする。ja
dc.subject.ndc361-
dc.title<書評論文>近代日本の国民食 : 日本食の形成における「軍隊」の役割ja
dc.title.alternative<REVIEW ESSAYS>Katarzyna Joanna Cwiertka Modern Japanese Cuisine : Food, Power and National Identity. (Reaktion Books, 2006)en
dc.typedepartmental bulletin paper-
dc.type.niitypeDepartmental Bulletin Paper-
dc.identifier.ncidAN10461313-
dc.identifier.jtitle京都社会学年報 : KJSja
dc.identifier.volume16-
dc.identifier.spage145-
dc.identifier.epage155-
dc.textversionpublisher-
dc.sortkey12-
dc.address修士課程1年次ja
dcterms.accessRightsopen access-
dc.identifier.jtitle-alternativeKyoto Journal of Sociologyen
Appears in Collections:第16号

Show simple item record

Export to RefWorks


Export Format: 


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.