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ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
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ynogr02846.pdf | Abstract_要旨 | 105.26 kB | Adobe PDF | 見る/開く |
dnogr02846.pdf | Dissertation_全文 | 2.49 MB | Adobe PDF | 見る/開く |
完全メタデータレコード
DCフィールド | 値 | 言語 |
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dc.contributor.advisor | 松村, 康生 | - |
dc.contributor.advisor | 裏出, 令子 | - |
dc.contributor.advisor | 谷, 史人 | - |
dc.contributor.author | Itobe, Takafumi | en |
dc.contributor.alternative | 糸部, 尊郁 | ja |
dc.contributor.transcription | イトベ, タカフミ | ja-Kana |
dc.date.accessioned | 2017-06-14T07:47:56Z | - |
dc.date.available | 2017-06-14T07:47:56Z | - |
dc.date.issued | 2017-03-23 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2433/225319 | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | eng | - |
dc.publisher | Kyoto University | en |
dc.publisher.alternative | 京都大学 | ja |
dc.relation.haspart | https://doi.org/10.1021/jf902239g | - |
dc.rights | 許諾条件により本文は2018-01-20に公開 | ja |
dc.rights | (1.1) Kumazawa, K., Itobe, T., Nishimura, O., and Hamaguchi, T. (2008). A New Approach to Estimate the In-mouth Release Characteristics of Odorants in Chewing Gum. Food Sci. Technol. Res., 14, 269-276. Copyright c 2008, Japanese Society for Food Science and Technology (1.2) Itobe, T., Kumazawa, K., Inagaki, S., and Nishimura, O. (2012). A New Approach to Estimate the Elution Characteristics of Odorants in Chewing Gum during Chewing. Food Sci. Technol. Res., 18, 295-302. Copyright c 2012, Japanese Society for Food Science and Technology (2.1) Itobe, T., Kumazawa, K., and Nishimura, O. (2009). New Factor Characterizing the In-Mouth Release of Odorants (Volatile Thiols): Compositional Changes in Odorants Exhaled from the Human Nose during Drinking. J. Agric. Food Chem., 57, 11297-11301. Copyright c 2009 American Chemical Society http://pubs.acs.org/doi/abs/10.1021/jf902239g (2.2) Itobe, T., Nishimura, O., and Kumazawa, K. (2015). Influence of Milk on Aroma Release and Aroma Perception during Consumption of Coffee Beverages. Food Sci. Technol. Res., 21, 607-614. Copyright c 2015, Japanese Society for Food Science and Technology (2.3) Itobe, T., and Kumazawa, K. (2017). Taste-aroma Interactions in Lemon-flavored Model Beverages: Influence of Sweeteners on Aroma Perception and In Vivo Aroma Release. Food Sci. Technol. Res., (in press). Copyright c 2017, Japanese Society for Food Science and Technology. | en |
dc.subject | Flavor release | en |
dc.subject | Aroma release | en |
dc.subject | Retronasal aroma | en |
dc.subject | Chewing gum | en |
dc.subject | Beverage | en |
dc.subject | Aroma perception | en |
dc.subject.ndc | 610 | - |
dc.title | Studies on Factors Affecting the Flavor Release from Foods: Development of New Approaches to Estimate the Flavor Release Characteristics | en |
dc.title.alternative | 食品のフレーバーリリースに影響を及ぼす要因に関する研究:新たなフレーバーリリース評価法の開発とその応用 | ja |
dc.type | doctoral thesis | - |
dc.type.niitype | Thesis or Dissertation | - |
dc.textversion | ETD | - |
dc.sortkey | 13100 | - |
dc.description.degreegrantor | 京都大学 | ja |
dc.description.degreeuniversitycode | 0048 | - |
dc.description.degreelevel | 新制・論文博士 | - |
dc.description.degreediscipline | 博士(農学) | ja |
dc.description.degreereportnumber | 乙第13100号 | - |
dc.description.degreenumber | 論農博第2846号 | - |
dc.description.degreekucallnumber | 新制||農||1051(附属図書館) | - |
dc.description.degreekucallnumber | 学位論文||H29||N5032(農学部図書室) | - |
dc.date.granted | 2017-03-23 | - |
dc.description.degreeexamcommittee | (主査)教授 松村 康生, 教授 裏出 令子, 教授 谷 史人 | - |
dc.description.degreeprovision | 学位規則第4条第2項該当 | - |
dc.identifier.grantid | 14301乙第13100号 | - |
dc.identifier.selfDOI | 10.14989/doctor.r13100 | - |
dcterms.accessRights | open access | - |
datacite.date.available | 2018-1-20 | - |
dc.description.degreediscipline-en | Doctor of Agricultural Science | en |
dc.identifier.degreegrantorID | 14301 | - |
dc.description.degreegrantor-en | Kyoto University | en |
dc.description.degreeObjectType | DFAM | - |
jpcoar.contributor.Type | Supervisor | - |
jpcoar.contributor.Type | Supervisor | - |
jpcoar.contributor.Type | Supervisor | - |
jpcoar.contributor.Name | 松村, 康生 | ja |
jpcoar.contributor.Name | 裏出, 令子 | ja |
jpcoar.contributor.Name | 谷, 史人 | ja |
出現コレクション: | 100 博士(農学) |

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