このアイテムのアクセス数: 1480
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
ynogr02850.pdf | Abstract_要旨 | 196.05 kB | Adobe PDF | 見る/開く |
dnogr02850.pdf | Dissertation_全文 | 5.25 MB | Adobe PDF | 見る/開く |
完全メタデータレコード
DCフィールド | 値 | 言語 |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | 森, 直樹 | - |
dc.contributor.advisor | 宮川, 恒 | - |
dc.contributor.advisor | 三芳, 秀人 | - |
dc.contributor.author | Taniguchi, Yoshimasa | en |
dc.contributor.alternative | 谷口, 慈将 | ja |
dc.contributor.transcription | タニグチ, ヨシマサ | ja-Kana |
dc.date.accessioned | 2017-06-14T07:47:57Z | - |
dc.date.available | 2017-06-14T07:47:57Z | - |
dc.date.issued | 2017-03-23 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2433/225323 | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | eng | - |
dc.publisher | Kyoto University | en |
dc.publisher.alternative | 京都大学 | ja |
dc.relation.haspart | https://doi.org/10.1021/acs.jafc.5b04138 | - |
dc.relation.haspart | https://doi.org/10.1021/np4008427 | - |
dc.relation.haspart | https://doi.org/10.1021/jf504394h | - |
dc.relation.haspart | https://doi.org/10.1021/acs.jafc.5b04138 | - |
dc.relation.haspart | https://doi.org/10.1080/09168451.2015.1042832 | - |
dc.rights | Chapter 1 is reproduced in part with permission from [J. Agric. Food Chem. 2013, 61, 3121-3130.]. Copyright [2013] American Chemical Society. http://pubs.acs.org/articlesonrequest/AOR-M85RCW3yvPkWHxYdPxub Chapter 2 is reproduced in part with permission from [J. Nat. Prod. 2014, 77, 1252-1261.]. Copyright [2014] American Chemical Society. http://pubs.acs.org/articlesonrequest/AOR-tAXSTEwfERH2PppnRr2H Chapter 3 is reproduced in part with permission from [J. Agric. Food Chem. 2014, 62, 11602-11612.]. Copyright [2014] American Chemical Society. http://pubs.acs.org/articlesonrequest/AOR-qiedkCamIEy5vGh9iGc2 Chapter 4 is reproduced in part with permission from [J. Agric. Food Chem. 2015, 63, 10181-10191.]. Copyright [2015] American Chemical Society. http://pubs.acs.org/articlesonrequest/AOR-M85RCW3yvPkWHxYdPxub Chapter 5 is reproduced in part with permission from [Biosci. Biotechnol. Biochem. 2015, 79, 1684-1694.].Copyright [2015] Japan Society for Bioscience, Biotechnology, and Agrochemistry. http://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/09168451.2015.1042832 | en |
dc.subject | hop | en |
dc.subject | Humulus lupulus | en |
dc.subject | bitter acid oxide | en |
dc.subject | hard resin | en |
dc.subject | beer | en |
dc.subject.ndc | 610 | - |
dc.title | Chemical studies on bitter acid oxides derived from hops (Humulus lupulus L.) in beer brewing and storage | en |
dc.title.alternative | ビール醸造および保存時のホップ (Humulus lupulus L.)由来苦味酸酸化物の化学的研究 | ja |
dc.type | doctoral thesis | - |
dc.type.niitype | Thesis or Dissertation | - |
dc.textversion | ETD | - |
dc.sortkey | 13104 | - |
dc.description.degreegrantor | 京都大学 | ja |
dc.description.degreeuniversitycode | 0048 | - |
dc.description.degreelevel | 新制・論文博士 | - |
dc.description.degreediscipline | 博士(農学) | ja |
dc.description.degreereportnumber | 乙第13104号 | - |
dc.description.degreenumber | 論農博第2850号 | - |
dc.description.degreekucallnumber | 新制||農||1051(附属図書館) | - |
dc.description.degreekucallnumber | 学位論文||H29||N5036(農学部図書室) | - |
dc.date.granted | 2017-03-23 | - |
dc.description.degreeexamcommittee | (主査)教授 森 直樹, 教授 宮川 恒, 教授 三芳 秀人 | - |
dc.description.degreeprovision | 学位規則第4条第2項該当 | - |
dc.identifier.grantid | 14301乙第13104号 | - |
dc.identifier.selfDOI | 10.14989/doctor.r13104 | - |
dcterms.accessRights | open access | - |
dc.description.degreediscipline-en | Doctor of Agricultural Science | en |
dc.identifier.degreegrantorID | 14301 | - |
dc.description.degreegrantor-en | Kyoto University | en |
dc.description.degreeObjectType | DFAM | - |
jpcoar.contributor.Type | Supervisor | - |
jpcoar.contributor.Type | Supervisor | - |
jpcoar.contributor.Type | Supervisor | - |
jpcoar.contributor.Name | 森, 直樹 | ja |
jpcoar.contributor.Name | 宮川, 恒 | ja |
jpcoar.contributor.Name | 三芳, 秀人 | ja |
出現コレクション: | 100 博士(農学) |

このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。