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ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
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j.carres.2006.06.014.pdf | 475.37 kB | Adobe PDF | 見る/開く |
完全メタデータレコード
DCフィールド | 値 | 言語 |
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dc.contributor.author | Hosoya, Takashi | en |
dc.contributor.author | Kawamoto, Haruo | en |
dc.contributor.author | Saka, Shiro | en |
dc.contributor.alternative | 細谷, 隆史 | ja |
dc.contributor.alternative | 河本, 晴雄 | ja |
dc.contributor.alternative | 坂, 志朗 | ja |
dc.date.accessioned | 2019-04-10T04:58:06Z | - |
dc.date.available | 2019-04-10T04:58:06Z | - |
dc.date.issued | 2006-09-25 | - |
dc.identifier.issn | 0008-6215 | - |
dc.identifier.issn | 1873-426X | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2433/240781 | - |
dc.description.abstract | Thermal degradation of levoglucosan (1, 6-anhydro-β-d-glucopyranose) was shown to be substantially suppressed in the presence of some aromatic compounds under the conditions of N₂/240–340 °C/15 min. This stabilization effect is also discussed with CH–π interaction between levoglucosan and π-electrons in the benzene ring. | en |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | eng | - |
dc.publisher | Elsevier BV | en |
dc.rights | © 2006. This manuscript version is made available under the CC-BY-NC-ND 4.0 license http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | en |
dc.rights | The full-text file will be made open to the public on 25 September 2008 in accordance with publisher's 'Terms and Conditions for Self-Archiving'. | en |
dc.rights | This is not the published version. Please cite only the published version. | en |
dc.rights | この論文は出版社版でありません。引用の際には出版社版をご確認ご利用ください。 | ja |
dc.subject | Levoglucosan | en |
dc.subject | Anhydrosugar | en |
dc.subject | Thermal | en |
dc.subject | Pyrolysis | en |
dc.subject | Aromatic | en |
dc.subject | CH–π interaction | en |
dc.title | Thermal stabilization of levoglucosan in aromatic substances | en |
dc.type | journal article | - |
dc.type.niitype | Journal Article | - |
dc.identifier.ncid | AA00598932 | - |
dc.identifier.jtitle | Carbohydrate Research | en |
dc.identifier.volume | 341 | - |
dc.identifier.issue | 13 | - |
dc.identifier.spage | 2293 | - |
dc.identifier.epage | 2297 | - |
dc.relation.doi | 10.1016/j.carres.2006.06.014 | - |
dc.textversion | author | - |
dc.address | Graduate School of Energy Science, Kyoto University | en |
dc.address | Graduate School of Energy Science, Kyoto University | en |
dc.address | Graduate School of Energy Science, Kyoto University | en |
dc.identifier.pmid | 16854398 | - |
dcterms.accessRights | open access | - |
datacite.date.available | 2008-09-25 | - |
dc.identifier.pissn | 0008-6215 | - |
dc.identifier.eissn | 1873-426X | - |
出現コレクション: | 学術雑誌掲載論文等 |

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