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タイトル: インドネシアの食用マメ科植物(<記念号>本岡武教授退官記念号)
その他のタイトル: Edible Legumes in Indonesia(<Commemorative Issue> Commemorative Volume for Professor Takeshi Motooka's Retirement)
著者: 佐藤, 孝  KAKEN_name
著者名の別形: Sato, Takashi
発行日: Dec-1977
出版者: 京都大学東南アジア研究センター
誌名: 東南アジア研究
巻: 15
号: 3
開始ページ: 452
終了ページ: 456
抄録: In Indonesia there are many species of leguminous plants, herbs, shrubs and trees. Some of them are used as food by Indonesian natives. Their leaves, young shoots, flowers, young pods, unripe and dried peas or beans, bean sprouts and tubers are often eaten, and may be roasted, boiled, fried or fermented, served as side-dishes with rice table, as delicacies, seasoning, or cakes. Although some species are poisonous, they are neutralized by traditional preparation methods. In all there are about forty species of edible legumes.
記述: この論文は国立情報学研究所の学術雑誌公開支援事業により電子化されました。
URI: http://hdl.handle.net/2433/55880
出現コレクション:Vol.15 No.3

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