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ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
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ynogr02863.pdf | Abstract_要旨 | 124.58 kB | Adobe PDF | 見る/開く |
dnogr02863.pdf | Dissertation_全文 | 3.69 MB | Adobe PDF | 見る/開く |
完全メタデータレコード
DCフィールド | 値 | 言語 |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | 松村, 康生 | - |
dc.contributor.advisor | 奥本, 裕 | - |
dc.contributor.advisor | 丸山, 伸之 | - |
dc.contributor.author | Shibata, Masayuki | en |
dc.contributor.alternative | 柴田, 雅之 | ja |
dc.contributor.transcription | シバタ, マサユキ | ja-Kana |
dc.date.accessioned | 2018-08-10T02:41:57Z | - |
dc.date.available | 2018-08-10T02:41:57Z | - |
dc.date.issued | 2018-07-23 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2433/233823 | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | eng | - |
dc.publisher | Kyoto University | en |
dc.publisher.alternative | 京都大学 | ja |
dc.rights | 許諾条件により本文は2019-07-12に公開 | ja |
dc.rights | (1)Shibata, M., Hirotsuka, M., Mizutani, Y., Takahashi, H., Kawada, T., Matsumiya, K., Hayashi, Y. & Matsumura, Y. Isolation and characterization of key contributors to the “kokumi” taste in soybean seeds. Biosci. Biotechnol. Biochem. 81 (11), 2168–2177, © 2017 Japan Society for Bioscience, Biotechnology, and Agrochemistry, Tokyo. (2) Shibata, M., Hirotsuka, M., Mizutani, Y., Takahashi, H., Kawada, T., Matsumiya, K., Hayashi, Y. & Matsumura, Y. Diversity of γ- glutamyl peptides and oligosaccharides, the “kokumi” taste enhancers, in seeds from soybean mini core collections., © 2017 Japan Society for Bioscience, Biotechnology, and Agrochemistry, Tokyo.. | en |
dc.subject | Soybean | en |
dc.subject | Kokumi taste | en |
dc.subject | γ-glutamyl peptide | en |
dc.subject | Oligosaccharide | en |
dc.subject.ndc | 610 | - |
dc.title | Studies on “kokumi” taste components in soybean seeds : Identification, content determination and efficient extraction | en |
dc.title.alternative | 大豆に含まれるコク味付与成分に関する研究:同定、定量及び効率的な抽出 | ja |
dc.type | doctoral thesis | - |
dc.type.niitype | Thesis or Dissertation | - |
dc.textversion | ETD | - |
dc.description.degreegrantor | 京都大学 | ja |
dc.description.degreeuniversitycode | 0048 | - |
dc.description.degreelevel | 新制・論文博士 | - |
dc.description.degreediscipline | 博士(農学) | ja |
dc.description.degreereportnumber | 乙第13205号 | - |
dc.description.degreenumber | 論農博第2863号 | - |
dc.description.degreekucallnumber | 新制||農||1062(附属図書館) | - |
dc.description.degreekucallnumber | 学位論文||H30||N5143(農学部図書室) | - |
dc.date.granted | 2018-07-23 | - |
dc.description.degreeexamcommittee | (主査)教授 松村 康生, 教授 奥本 裕, 教授 丸山 伸之 | - |
dc.description.degreeprovision | 学位規則第4条第2項該当 | - |
dc.identifier.grantid | 14301乙第13205号 | - |
dc.identifier.selfDOI | 10.14989/doctor.r13205 | - |
dcterms.accessRights | open access | - |
datacite.date.available | 2019-07-12 | - |
dc.description.degreediscipline-en | Doctor of Agricultural Science | en |
dc.identifier.degreegrantorID | 14301 | - |
dc.description.degreegrantor-en | Kyoto University | en |
dc.description.degreeObjectType | DFAM | - |
jpcoar.contributor.Type | Supervisor | - |
jpcoar.contributor.Type | Supervisor | - |
jpcoar.contributor.Type | Supervisor | - |
jpcoar.contributor.Name | 松村, 康生 | ja |
jpcoar.contributor.Name | 奥本, 裕 | ja |
jpcoar.contributor.Name | 丸山, 伸之 | ja |
出現コレクション: | 100 博士(農学) |
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