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ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
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ynogr02863.pdf | Abstract_要旨 | 124.58 kB | Adobe PDF | 見る/開く |
dnogr02863.pdf | Dissertation_全文 | 3.69 MB | Adobe PDF | 見る/開く |
タイトル: | Studies on “kokumi” taste components in soybean seeds : Identification, content determination and efficient extraction |
その他のタイトル: | 大豆に含まれるコク味付与成分に関する研究:同定、定量及び効率的な抽出 |
著者: | Shibata, Masayuki |
著者名の別形: | 柴田, 雅之 |
キーワード: | Soybean Kokumi taste γ-glutamyl peptide Oligosaccharide |
発行日: | 23-Jul-2018 |
出版者: | Kyoto University |
学位授与大学: | 京都大学 |
学位の種類: | 新制・論文博士 |
取得分野: | 博士(農学) |
報告番号: | 乙第13205号 |
学位記番号: | 論農博第2863号 |
metadata.dc.date.granted: | 2018-07-23 |
請求記号: | 新制||農||1062(附属図書館) 学位論文||H30||N5143(農学部図書室) |
論文調査委員: | (主査)教授 松村 康生, 教授 奥本 裕, 教授 丸山 伸之 |
学位授与の要件: | 学位規則第4条第2項該当 |
著作権等: | 許諾条件により本文は2019-07-12に公開 (1)Shibata, M., Hirotsuka, M., Mizutani, Y., Takahashi, H., Kawada, T., Matsumiya, K., Hayashi, Y. & Matsumura, Y. Isolation and characterization of key contributors to the “kokumi” taste in soybean seeds. Biosci. Biotechnol. Biochem. 81 (11), 2168–2177, © 2017 Japan Society for Bioscience, Biotechnology, and Agrochemistry, Tokyo. (2) Shibata, M., Hirotsuka, M., Mizutani, Y., Takahashi, H., Kawada, T., Matsumiya, K., Hayashi, Y. & Matsumura, Y. Diversity of γ- glutamyl peptides and oligosaccharides, the “kokumi” taste enhancers, in seeds from soybean mini core collections., © 2017 Japan Society for Bioscience, Biotechnology, and Agrochemistry, Tokyo.. |
DOI: | 10.14989/doctor.r13205 |
URI: | http://hdl.handle.net/2433/233823 |
出現コレクション: | 100 博士(農学) |

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