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ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
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dnogk02432.pdf | Dissertation_全文 | 1.16 MB | Adobe PDF | 見る/開く |
gnogk02432.pdf | Digest_要約 | 126.96 kB | Adobe PDF | 見る/開く |
ynogk02432.pdf | Abstract_要旨 | 132.34 kB | Adobe PDF | 見る/開く |
完全メタデータレコード
DCフィールド | 値 | 言語 |
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dc.contributor.advisor | 佐藤, 健司 | - |
dc.contributor.advisor | 澤山, 茂樹 | - |
dc.contributor.advisor | 菅原, 達也 | - |
dc.contributor.author | Zheng, Yifeng | en |
dc.contributor.alternative | 鄭, 屹峰 | ja |
dc.contributor.transcription | テイ, キホウ | ja-Kana |
dc.date.accessioned | 2020-12-10T09:57:20Z | - |
dc.date.available | 2020-12-10T09:57:20Z | - |
dc.date.issued | 2020-11-24 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2433/259745 | - |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | eng | - |
dc.publisher | Kyoto University | en |
dc.publisher.alternative | 京都大学 | ja |
dc.relation.haspart | https://doi.org/10.31665/JFB.2020.9218 | - |
dc.relation.haspart | https://doi.org/10.1038/s41538-021-00105-3 | - |
dc.rights | 許諾条件により本文は2023-08-01に公開 | ja |
dc.rights | 学位規則第9条第2項により要約公開 | ja |
dc.rights | 許諾条件により要約は2021-10-01に公開 | ja |
dc.rights | 許諾条件により要旨は2021-01-08に公開 | ja |
dc.rights | Chapter 1: Phenethylamine in hot water extract of Chlorella pyrenoidosa expands lifespan of SOD1 mutant adults of Drosophila melanogaster at very low dose. J. Food Bioact. 2020,9,52-57. DOI: 10.31665/JFB.2020.9218.Copyright: 2020 International Society for Nutraceuticals and Functional Foods. Chapter 2: Phenethylamine in chlorella alleviates high-fat diet-induced mouse liver damage by regulating generation of methylglyoxal. npj Sci. Food 2021.5:22.2021. 10.1038/s41538-021-00105-3. Copyright Springer Nature. Chapter 3: クロレラ中の肝保護作用成分 -フェネチルアミン:同定とその作用機作 Funct. Food Res., 17, 44-49, 20221.著作権 ファンクショナルフード学会 | en |
dc.subject | Chlorella pyrenoidosa | en |
dc.subject | phenethylamine | en |
dc.subject | monoamine | en |
dc.subject | oxidative stress | en |
dc.subject | SOD | en |
dc.subject | Drosophila melanogaster | en |
dc.subject | fermented food | en |
dc.subject.ndc | 610 | - |
dc.title | Studies on biological activities of low dose of phenethylamine from hot water extract of Chlorella pyrenoidosa | en |
dc.title.alternative | クロレラ熱水抽出物中のフェネチルアミンの低用量での生物活性に関する研究 | ja |
dc.type | doctoral thesis | - |
dc.type.niitype | Thesis or Dissertation | - |
dc.textversion | ETD | - |
dc.description.degreegrantor | 京都大学 | ja |
dc.description.degreeuniversitycode | 0048 | - |
dc.description.degreelevel | 新制・課程博士 | - |
dc.description.degreediscipline | 博士(農学) | ja |
dc.description.degreereportnumber | 甲第22849号 | - |
dc.description.degreenumber | 農博第2432号 | - |
dc.description.degreekucallnumber | 新制||農||1082(附属図書館) | - |
dc.description.degreekucallnumber | 学位論文||R2||N5309(農学部図書室) | - |
dc.date.granted | 2020-11-24 | - |
dc.description.degreeaffiliation | 京都大学大学院農学研究科応用生物科学専攻 | - |
dc.description.degreeexamcommittee | (主査)教授 佐藤 健司, 教授 澤山 茂樹, 教授 菅原 達也 | - |
dc.description.degreeprovision | 学位規則第4条第1項該当 | - |
dc.identifier.grantid | 14301甲第22849号 | - |
dc.identifier.selfDOI | 10.14989/doctor.k22849 | - |
dcterms.accessRights | open access | - |
datacite.date.available | 2021-01-08 | - |
dc.description.degreediscipline-en | Doctor of Agricultural Science | en |
dc.identifier.degreegrantorID | 14301 | - |
dc.description.degreegrantor-en | Kyoto University | en |
dc.description.degreeObjectType | DFAM | - |
jpcoar.contributor.Type | Supervisor | - |
jpcoar.contributor.Type | Supervisor | - |
jpcoar.contributor.Type | Supervisor | - |
jpcoar.contributor.Name | 佐藤, 健司 | ja |
jpcoar.contributor.Name | 澤山, 茂樹 | ja |
jpcoar.contributor.Name | 菅原, 達也 | ja |
出現コレクション: | 100 博士(農学) |

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