Browsing by Classification 650

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 36  next >
BibliographyContents
ぐいまつノ天然分布ト群叢ノ類別ニ就テ
  山崎, 次男 (1934-09-10)
  京都帝國大學演習林報告, 7: 1-54
file type icon
ぶな材ノ硏究 : 第一報 用材部ニ於ケル木纎維長及幅ノ變異ニ就テ
  梶田, 茂, 小倉, 武夫 (1942-09-15)
  京都帝國大學演習林報告, 15: 1-60
file type icon
人絹用ぱるぷ原料トシテノ樺太産樹材ノ硏究
  石崎, 道也 (1932-06-20)
  京都帝國大學演習林報告, 3: 1-42
file type icon
和歌山演習林植物誌
  岡本, 省吾 (1941-03-25)
  京都帝國大學演習林報告, 14: 1-220
file type icon
朝鮮南部ニ於ケルてうせんまつトあかまつノ混淆林ニ就テ
  山崎, 次男 (1943-02-28)
  京都帝國大學演習林報告, 17: 33-56
file type icon
植生型ヨリ見タル 樺太天然林ノ硏究
  上田, 弘一郎 (1933-09-20)
  京都帝國大學演習林報告, 6: 1-176
file type icon
樹木ノ肥大生長偏倚ニ關スル硏究 : 特ニアテノ形成ヲ伴ふ偏心生長ノ原因的考察
  尾中, 文彦 (1937-03-31)
  京都帝國大學演習林報告, 10: 1-81
file type icon
樺太原生林ニ於ケルえぞまつ、とどまつ、混淆狀態ノ硏究
  山崎, 次男 (1936-09-20)
  京都帝國大學演習林報告, 9: 1-128
file type icon
樺太天然林伐採跡地ノ更新狀態ニ關スル調査
  上田, 弘一郎 (1939-03-31)
  京都帝國大學演習林報告, 12: 1-79
file type icon
樺太演習林所産植物 花粉並ニ胞子形態
  山崎, 次男 (1933-03-31)
  京都帝國大學演習林報告, 5: 1-27
file type icon
樺太演習林植物調査報告
  學生植物調査班 (1930-06-20)
  京都帝國大學演習林報告, 2: 1-43
file type icon
演習林氣象報告 (第一回)
  演習林本部調査係 (1933-03-05)
  京都帝國大學演習林報告, 4
file type icon
演習林氣象報告 (第三囘)
  演習林本部調査係 (1943-01-30)
  京都帝國大學演習林報告, 16: 1-138
file type icon
演習林氣象報告 (第二回)
  演習林本部調査係 (1939-03-10)
  京都帝國大學演習林報告, 11: 1-132
file type icon
砂防堰堤斷面式ノ種類ト其ノー般式ニ就テ
  村上, 惠二 (1943-02-28)
  京都帝國大學演習林報告, 17: 1-20
file type icon
芦生演習林樹木誌
  岡本, 省吾 (1941-03-25)
  京都帝國大學演習林報告, 13: 1-112
file type icon
芦生演習林樹木誌
  岡本, 省吾 (1930-03-15)
  京都帝國大學演習林報告, 1: 1-92
file type icon
花粉分析法ニヨル北海道洪積世ニ於ケル Larix 分布ノ硏究
  山崎, 次男 (1943-02-28)
  京都帝國大學演習林報告, 17: 1-31
file type icon
表紙・目次ほか
   (1943-01-30)
  京都帝國大學演習林報告, 16
file type icon
表紙・目次ほか
   (1943-02-28)
  京都帝國大學演習林報告, 17
file type icon