Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-8 of 8 (Search time: 0.034 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
BibliographyContents
山形県沿岸産の日本新記録のMeliceritissa属のクラゲ(ヒドロ虫綱, 軟クラゲ目, ヤワラクラゲ科)
  久保田, 信, 渡辺, 葉平, 奥泉, 和也 (2012-12-20)
  日本生物地理学会会報, 67: 227-230
file type icon 
和歌山県白浜町で72年ぶりに採取された稀少種アカダマクラゲ(有櫛動物門, カブトクラゲ目, アカダマクラゲ科)
  久保田, 信 (2012-12-20)
  日本生物地理学会会報, 67: 219-222
file type icon 
北海道知床産の大型のベニクラゲ(ヒドロ虫綱, 花クラゲ目)
  久保田, 信 (2012-12-20)
  日本生物地理学会会報, 67: 223-225
file type icon 
和歌山県中南部域で採集されたマミズクラゲ(ヒドロ虫綱, 淡水クラゲ目, ハナガサクラゲ科)の成熟クラゲの生物学的記録
  久保田, 信, 田名瀬, 英朋 (2006-12-30)
  日本生物地理学会会報, 61: 75-79
file type icon 
日本海産ハナクラゲモドキMelicertum octocostatum(軟クラゲ目, ハナクラゲモドキ科)の成熟クラゲ
  奥泉, 和也, 久保田, 信 (2003-12-12)
  日本生物地理学会会報, 58: 39-41
file type icon 
神奈川県江ノ島湘南港で採集されたヒルムシロヒドラ(ヒドロ虫綱, クラゲ目, モエリシア科)の成熟クラゲ
  足立, 文, 崎山, 直夫, 久保田, 信 (2005-12-20)
  日本生物地理学会会報, 60: 35-37
file type icon 
日本産ベニクラゲモドキ(ヒドロ虫綱, 花クラゲ目)の生物学的記録
  久保田, 信 (2007-12-20)
  日本生物地理学会会報, 62: 67-71
file type icon 
山形県産ベニクラゲ(ヒドロ虫綱, 花クラゲ目)の85年ぶりの発見と型の決定
  久保田, 信, 渡辺, 葉平, 奥泉, 和也 (2007-12-20)
  日本生物地理学会会報, 62: 73-75
file type icon